U selecteerde

Sony Xperia Z5 Premium (E6853) Software Installeer firmware update

Sony Xperia Z5 Premium (E6853) - Software - Installeer firmware update - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Sony Xperia Z5 Premium, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de Instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van jouw gegevens voordat je de Sony Xperia Z5 Premium gaat updaten.
Sony Xperia Z5 Premium (E6853) - Software - Installeer firmware update - Stap 2
* Om de software van jouw Sony Xperia Z5 Premium te kunnen updaten, is eerst installatie van Sony PC Companion op jouw PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Sony Xperia Z5 Premium (E6853) - Software - Installeer firmware update - Stap 3
* Start *Sony PC Companion* en verbind de Sony Xperia Z5 Premium met jouw PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Sony Xperia Z5 Premium (E6853) - Software - Installeer firmware update - Stap 4
* Bij *Support Zone*, kies *Beginnen*.
Sony Xperia Z5 Premium (E6853) - Software - Installeer firmware update - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Sony Xperia Z5 Premium te updaten, kies *Starten* onder *Update van telefoon-/tabletsoftware*. * Verschijnt dit scherm niet, dan beschikt jouw Sony Xperia Z5 Premium reeds over de nieuwste software.
Sony Xperia Z5 Premium (E6853) - Software - Installeer firmware update - Stap 6
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 6 Volgende