U selecteerde

Sony Xperia XZ Software Installeer firmware update

Sony Xperia XZ - Software - Installeer firmware update - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Sony F8331 Xperia XZ, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de Instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van jouw gegevens voordat je de Sony F8331 Xperia XZ gaat updaten.
Sony Xperia XZ - Software - Installeer firmware update - Stap 2
* Om de software van jouw Sony F8331 Xperia XZ te kunnen updaten, is eerst installatie van Sony PC Companion op jouw PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Sony Xperia XZ - Software - Installeer firmware update - Stap 3
* Start *Sony PC Companion* en verbind de Sony F8331 Xperia XZ met jouw PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Sony Xperia XZ - Software - Installeer firmware update - Stap 4
* Bij *Support Zone*, kies *Beginnen*.
Sony Xperia XZ - Software - Installeer firmware update - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Sony F8331 Xperia XZ te updaten, kies *Starten* onder *Update van telefoon-/tabletsoftware*. * Verschijnt dit scherm niet, dan beschikt jouw Sony F8331 Xperia XZ reeds over de nieuwste software.
Sony Xperia XZ - Software - Installeer firmware update - Stap 6
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 6 Volgende