U selecteerde

Sony Xperia E4g (E2003) Software Installeer firmware update

Sony Xperia E4g (E2003) - Software - Installeer firmware update - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Sony Xperia E4G, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de Instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van jouw gegevens voordat je de Sony Xperia E4G gaat updaten.
Sony Xperia E4g (E2003) - Software - Installeer firmware update - Stap 2
* Om de software van jouw Sony Xperia E4G te kunnen updaten, is eerst installatie van Sony PC Companion op jouw PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Sony Xperia E4g (E2003) - Software - Installeer firmware update - Stap 3
* Start *Sony PC Companion* en verbind de Sony Xperia E4G met jouw PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Sony Xperia E4g (E2003) - Software - Installeer firmware update - Stap 4
* Bij *Support Zone*, kies *Beginnen*.
Sony Xperia E4g (E2003) - Software - Installeer firmware update - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Sony Xperia E4G te updaten, kies *Starten* onder *Update van telefoon-/tabletsoftware*. * Verschijnt dit scherm niet, dan beschikt jouw Sony Xperia E4G reeds over de nieuwste software.
Sony Xperia E4g (E2003) - Software - Installeer firmware update - Stap 6
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 6 Volgende