U selecteerde

Sony C6903 Xperia Z1 WiFi Handmatig instellen

Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Sony Xperia Z1 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Sony Xperia Z1 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Sony Xperia Z1 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Sony Xperia Z1. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Sony Xperia Z1 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Instellingen*.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer WiFi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Sony Xperia Z1 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Sony Xperia Z1.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De Sony Xperia Z1 is verbonden met het WiFi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Sony C6903 Xperia Z1 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende