U selecteerde

Samsung N9005 Galaxy Note III LTE Software Installeer firmware update

Samsung N9005 Galaxy Note III LTE - Software - Installeer firmware update - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Samsung Galaxy Note 3, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de Instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van jouw gegevens voordat je de Samsung Galaxy Note 3 gaat updaten.
Samsung N9005 Galaxy Note III LTE - Software - Installeer firmware update - Stap 2
* Om de software van jouw Samsung Galaxy Note 3 te kunnen updaten, is eerst installatie van Samsung Kies op jouw PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Samsung N9005 Galaxy Note III LTE - Software - Installeer firmware update - Stap 3
* Start *Samsung Kies* en verbind de Samsung Galaxy Note 3 met jouw PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Samsung N9005 Galaxy Note III LTE - Software - Installeer firmware update - Stap 4
* Als dit scherm verschijnt, beschikt jouw Samsung Galaxy Note 3 reeds over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Samsung N9005 Galaxy Note III LTE - Software - Installeer firmware update - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Samsung Galaxy Note 3 te updaten, kies *Firmware-upgrade* en volg de verdere instructies op het scherm.
Samsung N9005 Galaxy Note III LTE - Software - Installeer firmware update - Stap 6
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 6 Volgende