U selecteerde

Samsung A300FU Galaxy A3 WiFi Handmatig instellen

Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Samsung Galaxy A3 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Samsung Galaxy A3 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Samsung Galaxy A3 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Samsung Galaxy A3. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Samsung Galaxy A3 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Apps*.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Instellingen*.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Bij *VERBINDINGEN*, kies *Wi-Fi*.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Samsung Galaxy A3 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Samsung Galaxy A3.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De Samsung Galaxy A3 is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Samsung A300FU Galaxy A3 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende