U selecteerde

Nokia Lumia 720 WiFi Handmatig instellen

Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Lumia 720 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Lumia 720 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Lumia 720 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Lumia 720. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Lumia 720 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Scroll naar rechts.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellingen*.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi-netwerken* in.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer WiFi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Lumia 720 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Lumia 720.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *gereed*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De Lumia 720 is verbonden met het WiFi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Nokia Lumia 720 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende