U selecteerde

Motorola Moto X Style WiFi Handmatig instellen

Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Moto X Style kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Moto X Style maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Moto X Style automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Moto X Style. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Moto X Style kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Instellingen*.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Moto X Style zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Moto X Style.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *VERBINDEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De Moto X Style is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Motorola Moto X Style - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende