U selecteerde

Huawei P9 Lite WiFi Handmatig instellen

Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw P9 Lite kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw P9 Lite maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw P9 Lite automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw P9 Lite. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw P9 Lite kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Scroll naar rechts.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Instellingen*.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de P9 Lite zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld, binnen bereik is van de P9 Lite en kies *Scannen*.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De P9 Lite is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Huawei P9 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende