U selecteerde

Huawei P8 Software Installeer firmware update

Huawei P8 - Software - Installeer firmware update - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Huawei P8, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de Instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van jouw gegevens voordat je de Huawei P8 gaat updaten.
Huawei P8 - Software - Installeer firmware update - Stap 2
* Om de software van jouw Huawei P8 te kunnen updaten, is eerst installatie van Samsung Kies op jouw PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Huawei P8 - Software - Installeer firmware update - Stap 3
* Start *Samsung Kies* en verbind de Huawei P8 met jouw PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Huawei P8 - Software - Installeer firmware update - Stap 4
* Als dit scherm verschijnt, beschikt jouw Huawei P8 reeds over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Huawei P8 - Software - Installeer firmware update - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Huawei P8 te updaten, kies *Firmware-upgrade* en volg de verdere instructies op het scherm.
Huawei P8 - Software - Installeer firmware update - Stap 6
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 6 Volgende