U selecteerde

Huawei P10 Lite WiFi Handmatig instellen

Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Huawei P10 Lite kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Huawei P10 Lite maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Huawei P10 Lite automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Huawei P10 Lite. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Huawei P10 Lite kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Wi-Fi*.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Schakel *Wi-Fi* in.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Huawei P10 Lite zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld, binnen bereik is van de Huawei P10 Lite en kies *Scannen*.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *VERBINDEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* De Huawei P10 Lite is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Huawei P10 Lite - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende