U selecteerde

Huawei Mate S WiFi Handmatig instellen

Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Mate S kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Mate S maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Mate S automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Mate S. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Mate S kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Wi-Fi*.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Schakel *Wi-Fi* in.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Mate S zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld, binnen bereik is van de Mate S en kies *Scannen*.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* De Mate S is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Huawei Mate S - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende