U selecteerde

Huawei G8 Bluetooth Koppelen met ander apparaat

Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 1
* Om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat heeft jouw Huawei G8 een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth-apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op Bluetooth verbinding zoeken en ga verder met onderstaande instructies.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 3
* Kies *Bluetooth*.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 4
* Schakel *Bluetooth inschakelen* in.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 5
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de Huawei G8 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden apparaten. * Kies het apparaat waarmee je de Huawei G8 wilt verbinden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Huawei G8 en kies *Zoeken* op jouw Huawei G8.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 6
* Als dit scherm verschijnt, controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Koppelen*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 7
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 8
* De Huawei G8 en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.
Huawei G8 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 9
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 9 Volgende