U selecteerde

Huawei Ascend Y550 WiFi Handmatig instellen

Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Huawei Ascend Y550 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Huawei Ascend Y550 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Huawei Ascend Y550 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Huawei Ascend Y550. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Huawei Ascend Y550 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instelling..*
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Wi-Fi*.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Schakel *Wi-Fi* in.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Huawei Ascend Y550 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld, binnen bereik is van de Huawei Ascend Y550 en kies *SCANNEN*.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* De Huawei Ascend Y550 is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Huawei Ascend Y550 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende