U selecteerde

Huawei Ascend G6 WiFi Handmatig instellen

Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Huawei Ascend G6 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Huawei Ascend G6 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Huawei Ascend G6 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Huawei Ascend G6. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Huawei Ascend G6 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Scroll naar rechts.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Instellingen*.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Huawei Ascend G6 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Huawei Ascend G6.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De Huawei Ascend G6 is verbonden met het WiFi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Huawei Ascend G6 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende