U selecteerde

HTC U Play WiFi Handmatig instellen

HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw HTC U Play kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw HTC U Play maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw HTC U Play automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw HTC U Play. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw HTC U Play kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Instellingen*.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de HTC U Play zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de HTC U Play.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *VERBINDEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De HTC U Play is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
HTC U Play - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende