U selecteerde

HTC Desire 601 WiFi Handmatig instellen

HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw HTC Desire 601 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw HTC Desire 601 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw HTC Desire 601 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw HTC Desire 601. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw HTC Desire 601 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellingen*.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer WiFi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de HTC Desire 601 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld, binnen bereik is van de HTC Desire 601, kies het opties-symbool en kies *Scannen*.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *VERBINDEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De HTC Desire 601 is verbonden met het WiFi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
HTC Desire 601 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende