U selecteerde

BlackBerry Q5 Software Installeer firmware update

BlackBerry Q5 - Software - Installeer firmware update - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Blackberry Q5, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de Instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van jouw gegevens voordat je de Blackberry Q5 gaat updaten.
BlackBerry Q5 - Software - Installeer firmware update - Stap 2
* Om de software van jouw Blackberry Q5 te kunnen updaten, is eerst installatie van BlackBerry Link op jouw PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
BlackBerry Q5 - Software - Installeer firmware update - Stap 3
* Start jouw internetbrowser en ga naar http://nl.blackberry.com/software/smartphones/update/blackberry10-os.html" target="_blank.
BlackBerry Q5 - Software - Installeer firmware update - Stap 4
* Kies *Controleren op updates*.
BlackBerry Q5 - Software - Installeer firmware update - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, kies het toestel dat je wilt updaten en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
BlackBerry Q5 - Software - Installeer firmware update - Stap 6
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Blackberry Q5 te updaten, kies *Update ophalen*. * Verschijnt dit scherm niet, dan beschikt jouw Blackberry Q5 reeds over de nieuwste software.
BlackBerry Q5 - Software - Installeer firmware update - Stap 7
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 7 Volgende