U selecteerde

BlackBerry Q10 WiFi Handmatig instellen

BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw BlackBerry Q10 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw BlackBerry Q10 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw BlackBerry Q10 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw BlackBerry Q10. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw BlackBerry Q10 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Netwerkverbindingen*.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Kies *Wi-Fi*.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Schakel *Wi-Fi* in.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Wanneer één of meer Wi-Fi netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de BlackBerry Q10 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de BlackBerry Q10.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbind*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* De BlackBerry Q10 is verbonden met het Wi-Fi netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
BlackBerry Q10 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 12
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 12 Volgende