U selecteerde

BlackBerry Leap Software Installeer firmware update

BlackBerry Leap - Software - Installeer firmware update - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de BlackBerry Leap, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de Instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van jouw gegevens voordat je de BlackBerry Leap gaat updaten.
BlackBerry Leap - Software - Installeer firmware update - Stap 2
* Om de software van jouw BlackBerry Leap te kunnen updaten, is eerst installatie van BlackBerry Link op jouw PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
BlackBerry Leap - Software - Installeer firmware update - Stap 3
* Start jouw internetbrowser en ga naar http://nl.blackberry.com/software/smartphones/update/blackberry10-os.html" target="_blank.
BlackBerry Leap - Software - Installeer firmware update - Stap 4
* Kies *Controleren op updates*.
BlackBerry Leap - Software - Installeer firmware update - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, kies het toestel dat je wilt updaten en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
BlackBerry Leap - Software - Installeer firmware update - Stap 6
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de BlackBerry Leap te updaten, kies *Update ophalen*. * Verschijnt dit scherm niet, dan beschikt jouw BlackBerry Leap reeds over de nieuwste software.
BlackBerry Leap - Software - Installeer firmware update - Stap 7
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 7 Volgende