U selecteerde

BlackBerry DTEK 50 WiFi Handmatig instellen

BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw BlackBerry DTEK 50 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw BlackBerry DTEK 50 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw BlackBerry DTEK 50 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw BlackBerry DTEK 50. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw BlackBerry DTEK 50 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellingen*.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de BlackBerry DTEK 50 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de BlackBerry DTEK 50.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *VERBINDEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De BlackBerry DTEK 50 is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
BlackBerry DTEK 50 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende