U selecteerde

Apple iPhone 4 Voicemail Handmatig instellen

Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 1
* Voor voicemail-gebruik met de Ziggo simkaart, zijn bij sommige apparaten extra instellingen nodig. In een aantal gevallen wordt voicemail bij het opstarten automatisch vanaf de simkaart geïnstalleerd. * Hier volgen de instructies voor het handmatig instellen van een voicemailnummer.
Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 4 met iOS 4. Heeft jouw toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van jouw iPhone 4, klik hier. * Startscherm. * Kies *Telefoon*.
Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 3
* Kies *Toetsen*.
Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 4
* Voer *==*#5005*86#* in en kies *Bel*.
Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 5
* Als het weergegeven telefoonnummer overeenkomt met [[sp_voicemail_nr]], kies *Sluit* en keer terug naar het Startscherm. * Komt het telefoonnummer niet overeen, kies *Sluit* en ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 6
* Voer *==**5005*86*+31680191233#* in en kies *Bel*. * Het ingestelde telefoonnummer voor voicemail wordt bij de iPhone 4 automatisch gekoppeld aan sneltoets 1. Je hoeft deze sneltoets niet te activeren, deze is te allen tijde actief. * Wanneer je nu de 1 ingedrukt houdt, wordt jouw voicemailbox gebeld. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 7
* De iPhone 4 is nu gereed voor voicemail-gebruik in Nederland en het buitenland.
Apple iPhone 4 - Voicemail - Handmatig instellen - Stap 8
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende