U selecteerde

Apple iPhone 4 Bluetooth Koppelen met ander apparaat

Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 1
* Om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat heeft jouw iPhone 4 een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth-apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op Bluetooth verbinding zoeken en ga verder met onderstaande instructies.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 4 met iOS 4. Heeft jouw toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van jouw iPhone 4, klik hier. * Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 3
* Kies *Algemeen*.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 4
* Kies *Bluetooth*.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 5
* Kies *Bluetooth* en schakel deze in. * De iPhone 4 zoekt nu automatisch naar beschikbare apparaten.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 6
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de iPhone 4 zullen deze verschijnen in de lijst gevonden apparaten. * Kies de pijl achter het apparaat waarmee je de telefoon wilt verbinden. * Indien geen apparaat wordt weergegeven, controleer of het Bluetooth apparaat is ingeschakeld en plaats het binnen bereik van de iPhone 4.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 7
* Voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Verbind*. * Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zonodig de instructies op het andere apparaat.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 8
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 9
* De iPhone 4 en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.
Apple iPhone 4 - Bluetooth - Koppelen met ander apparaat - Stap 10
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende