U selecteerde

Apple iPad Pro WiFi Handmatig instellen

Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw iPad Pro kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw iPad Pro maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw iPad Pro automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw iPad Pro. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw iPad Pro kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Wi-Fi*.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Schakel *Wi-Fi* in.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de iPad Pro zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de iPad Pro.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbind*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* De iPad Pro is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Apple iPad Pro - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende