U selecteerde

Apple iPad 4 iOS 9 WiFi Handmatig instellen

Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw iPad 4 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw iPad 4 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw iPad 4 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw iPad 4. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw iPad 4 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Wi-Fi*.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Schakel *Wi-Fi* in.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de iPad 4 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de iPad 4.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbind*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* De iPad 4 is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Apple iPad 4 iOS 9 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende