U selecteerde

Alcatel Pixi 3 (8) WiFi Handmatig instellen

Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
In deze instructie leggen wij je stap voor stap uit hoe je jouw Pixi 3 kunt instellen om gebruik te maken van internet via een WiFi netwerk. Je hoeft jouw Pixi 3 maar één keer in te stellen. Daarna maakt jouw Pixi 3 automatisch verbinding als je binnen bereik van het WiFi-netwerk bent.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
Wat heb je nodig? * - De beveiligingscode van jouw WiFi-netwerk. Deze heb je bij installatie ontvangen. * - Jouw Pixi 3. * - Zorg dat je binnen het bereik van je modem blijft. Alles bij de hand? Kies dan *Volgende* voor instructies hoe je jouw Pixi 3 kunt instellen om verbinding te maken via WiFi.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Wi-Fi*.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Schakel *Wi-Fi* in.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Pixi 3 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Pixi 3.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *VERBINDEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 9
* De Pixi 3 is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 10
* Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk. * Als klant van Ziggo kun je ook via Ziggo WifiSpots gebruik maken van internet. Hierbij krijg je toegang tot het internet via de WiFi-modems van andere Ziggo-klanten.
Alcatel Pixi 3 (8) - WiFi - Handmatig instellen - Stap 11
* Bedankt voor het gebruik van de Toestelhulp. Ziggo zoekt steeds manieren om onze service te verbeteren. Geef nu jouw mening door het feedbackformulier in te vullen. Hartelijk dank voor jouw deelname.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende